Neuspoliepen en continu een loopneus door rhinitis

Jan 16, 2017 | Geen onderdeel van een categorie

Sidney: Ik ben Sidney, 36 jaar en ik heb al sinds mijn 13e last van allergieën en andere KNO problemen. Ik ben gepassioneerd diepzeeduiker en als duiker moeten je holtes in goede gezondheid zijn.


Poliepen
Al meer dan 10 jaar heb ik de aandoening PNS: neuspoliepen fase 3 met een maximale fase 4. Om dit te beheersen heb ik in eerste instantie behandelingen op basis van corticosteroïden gehad en daarbij antibiotica. Dit omdat mijn poliepen een infectie hadden opgelopen wat leidde tot een holteonsteking.

In het begin werkten deze chemische behandelingen, maar naar verloop van tijd is mijn lichaam eraan gewend geraakt. De corticosteroïden hadden geen effect meer en ik kreeg last van bijwerkingen die ik verontrustend vond voor mijn gezondheid. Ik ben toen op zoek gegaan naar mindere methoden die niet schadelijk zijn voor mijn gezondheid.


Onderzoek capsaïcine – Capsinol
Zo heb ik Capsinol ontdekt tijdens mijn lange zoektochten op internet. Want ik wilde natuurlijke ontstekingsremmers vinden zonder bijeffecten om mijn poliepen te behandelen. Eerst kwam ik onderzoeksrapporten tegen over capsaïcine. Toen ben ik door gaan zoeken naar een neusspray op basis van capsaïcine en kwam ik uiteindelijk op de site van Capsinol terecht.

Ik bestelde de formules mild en origineel. Al bij de eerste keer had ik onmiddellijk resultaat. Bij de eerste keer sprayen komt er een nieuwe substantie de neusholtes binnen, de neus en specifiek de neusschelpen zwellen twee minuten lang op. Ik kon niet meer door mijn neus ademen. Vervolgens hield het brandende gevoel op en kon ik opeens weer zacht door de neus ademen. En dat terwijl mijn neus altijd enorm verstopt zat! Mijn KNO arts raadde me zelfs een operatie aan.

Mijn zoektocht naar een oplossing
Sinds twee jaar heb ik mijn reguliere behandelingen verruild tegen een homeopathische behandeling die erg doeltreffend is. Mijn homeopaat had me uitgelegd dat we eerst de allergieën aanpakken op een natuurlijke manier. Dat zou meteen de andere problemen aan het licht brengen die werden gemaskeerd door de anti-allergieën en de corticosteroïden die ik gebruikte.

Zo bleek ik eczeem te hebben wat voortkwam uit psoriasis. Dat hebben we behandeld door geen melkproducten en geen gluten meer te nemen. Verder heb ik een ander eetpatroon dat mijn interne zuurbasis balans hersteld en ben ik over gegaan op een volledig biologische voeding.

De psoriasis werd daardoor rustig, maar mijn neuspoliepen waren ondertussen zodanig verergerd dat ik moest stoppen met duiken (wat sinds mijn jeugd de zin van mijn bestaan is). Mijn neus zat volledig dicht, de hele dag. Het was onmogelijk om adem te halen. Doordat mijn neus slecht ventileerde liep ik holteontsteking op, rhinitis op rhinitis, dus ben ik zelf gaan zoeken naar een oplossing.

Ik heb de geneeskundige methode toegepast die een anti-allergie samenvoegt met een ontstekingsremmer. Ik wilde alleen natuurlijke producten. Toen heb ik heb quercetine gevonden als ontstekingsremmer, een natuurlijk pigment dat in verschillende voedingsmiddelen zit en dat geconcentreerd te vinden is in gelatinecapsules.

Daarnaast heb ik bromelaïne als ontstekingsremmer gevonden, een enzym dat zich in de ananassteel bevindt. En als ontstekingsremmer via de neus, heb ik capsaïcine/ capsinol gevonden. Om deze behandeling te versterken combineer ik dit met de homeopathische middelen teucrium marum 5ch en sanguinaria nitrica 5ch.


Resultaat

Ik volg deze behandeling nu sinds 3 maanden. Ik gebruik capsinol 3 keer per dag; ochtend, middag en avond twee keer sprayen in elk neusgat. Als ik capsinol neem verdwijnen de ongemakken na zo’n 1 tot 4 uur afhankelijk van de omgeving waarin ik me bevind (vervuild irriterend of niet).

De loopneus van de rhinitis is helemaal verdwenen, en ik heb ook minder vaak een verstopte neus. Mijn neus is in betere gezondheid en ik heb nauwelijks nog holteontstekingen en heb ik bijna geen last meer van verkoudheid. Mijn poliepen zijn er nog steeds, maar ze voelen minder groot aan. Ik heb ook steeds vaker dat ik op bepaalde momenten op de dag mijn reuk terug heb.

Het was niet mijn doel om van mijn poliepen af te komen, want dat is zo goed als onmogelijk in geval van polypose staduim 3. Maar de verwachting bij een polypose is dat na een operatie, in 75% van de gevallen de poliepen tussen 2 en 10 jaar opnieuw aangroeien.

Ik heb het probleem dus van de andere kant aangepakt door een methode te vinden die de groei van de poliepen stabiliseert. En die de problemen, die door de allergieën en de rhinitis zijn ontstaan, heeft opgelost. Dat doel heb ik bereikt dankzij capsinol. Ik ga nu eindelijk een operatie doen die me van mijn poliepen afhelpt en de gezondheid van mijn neusholtes zal stabiliseren. Dit dankzij Capsinol en de hierboven beschreven behandeling.

Als mijn verhaal andere personen in de helse weg van de neuspoliepen kan helpen, ben ik dolblij!

Sidney


Kijk welke Capsinol neusspray formule het beste bij u past >

Meer persoonlijke ervaringen van Capsinol gebruikers >

 

capsaïcine, selon Stan le meilleur produit en cas de nez bouché

https://www.youtube.com/watch?v=acdVC-LjWFY

Nous apprécions l’initiative de Stan et sommes heureux de partager cette vidéo.

 Merci Stan